Tgrt Haber
23 Şubat 2015 19:28

Messi ve Pique kumarhanede yakalandı

La Liga'da Malaga'ya 1-0 yenilerek zirve yarışında ağır bir yara alan Barcelona'da yıldız oyuncular Lionel Messi ve Gerrard Pique, gece eğlencesine çıktılar.

Messi ve Pique kumarhanede yakalandı
messi,

La Liga'da Malaga'ya 1-0 yenilerek zirve yarışında ağır bir yara alan Barcelona'da yıldız oyuncular Lionel Messi ve Gerard Pique,Pazar akşamı kumarhaneden çıkarken görüntülendi. Cumartesi alınan ağır yenilgi sonrasında Pazar gecesi Casino de Barcelona'dan çıkarken görüntülenen iki yıldızın yanında Chelsea'nin İspanyol orta saha oyuncusu Cesc Fabregas'ın da olduğu görüntülendi. Elektronik rulet makinaları, poker turnuvaları ve İspanya'nın ünlü yemeklerininservis edildiği mekanda buluşan 3 arkadaşın, uzun süre sonra buluşarak hasret giderdiği ve kafa dağıttığı belirtildi.

"RONALDO YERDEN YERE VURULMUŞTU!"

Messi ve Pique'nin Fabregas'la birlikte kumarhaneye giderek eğlenmesi İspanya basınında geniş yer bulurken, Real Madrid'e yakın basın kuruluşları, 4-0'lık Atletico mağlubiyeti sonrasında doğum günü kutlayan Ronaldo'ya yapılan acımasızca eleştirilerin Messi ve Pique'ye yapılmadığını savundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...