Tgrt Haber
15 May 2014 21:01

Messi'den Soma için Türkçe mesaj

Manisa'nın Soma ilçesinde bulunan kömür madeninde meydana gelen patlama, dünyada yankılanmaya devam ediyor. Ronaldo ve Messi'den de Soma için mesaj geldi.

Messi'den Soma için Türkçe mesaj
manisa,soma,messi,ronaldo,türkçe mesaj

Real Madrid ve Portekiz Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Facebook hesabından bir mesaj yayınlayarak Soma'da hayatını kaybedenler için üzüntüsünü dile getirdi. Ronaldo'nun mesajı şu şekilde: "Kalbim, Soma'da hayatını kaybeden madencilerin aileleriyle... Dualarım da hala içerde olup kurtarılmayı bekleyen işçilerle..."
MESSİ: KALBİM ONLAR İLE BİRLİKTE
Barcelona'nın süperstarı Lionel Messi, Soma'daki facia için başsağlığı mesajı yayınladı. Hayatını kaydeben madencilerimizin ailelerine, İngilizce ve Türkçe olmak üzere, 2 dilde başsağlığı mesajı yolladı.
İşte Messi'nin Türkçe paylaştığı mesaj...
"Manisa’da meydana gelen maden kazası sebebi ile vefat eden madencilerin aileleri başta olmak üzere, tüm Türkiye'ye başsağlığı diliyorum. Umarım içeride kalan madenciler bir an önce kurtarılır. Kalbim kazadan etkilenen herkesle birlikte…"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...