Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Ocak 2021 20:32

Mesut Özil: Fenerbahçeme geleceğim için çok mutluyum

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Mesut Özil transferiyle ilgili konuştu. Özil açıklamasında "Fenerbahçeme ve Türkiyeme geleceğim için çok mutluyum" dedi.

Mesut Özil: Fenerbahçeme geleceğim için çok mutluyum
mesut özil,fenerbahçe

Fenerbahçe’nin yeni yıldızı Mesut Özil, NTV’de yayınlanan %100 Futbol programına telefonla katıldı.

Daha önceki konuşmalarında Fenerbahçeli olduğunu belirttiğini hatırlatan Özil, çok heyecanlı olduğunu söyledi.
Transferiyle ilgili çok heyecanlı olduğunu söyleyen Özil, “Fenerbahçeme ve Türkiyeme geleceğim için çok mutluyum dedi. Sarı-Lacivertli formayı gururla taşıyacağını söyleyen yıldız futbolcu “Fenerbahçeli olarak ta o formayı giymeyi Allah nasip etti. Elimden geleni yapacağım.” dedi.

“VÜCUT OLARAK FİTİM, SORUN YOK”
Son olarak fiziksel durumundan bahseden Fenerbahçe’nin yeni transferi birkaç maç eksiği olduğunu belirterek şunları söyledi;

“Birinci takımla antrenman yapıyordum. Ailemin yanından İngiltere’ye döndüğümde karantinadaydım ama antrenmanlarımı evde yaptım. Tabi ki birkaç maç eksiklik oldu. Bayadır maç oynamıyorum ama vücut olarak fitim, yani bir sorun yok. “

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...