Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ocak 2023 16:04 - Güncelleme : 02 Ocak 2023 16:10

Mesut Özil için Suudi Arabistan iddiası

Fenerbahçe'den Başakşehir'e büyük umutlarla transfer olan anca istenilen performansı gösteremeyen yıldız oyuncu Mesut Özil için Suudi Arabistan iddiası ortaya atıldı. Nwakaeme'nin de formasını giydiği Al-Fayha'nın Özil ile ilgilendiği öne sürüldü.

Editör: Murat Makas / Kaynak: Fotomaç
Mesut Özil için Suudi Arabistan iddiası
Fenerbahçe,Mesut Özil,Suudi Arabistan

Sezon başında Fenerbahçe'den Başakşehir'e transfer olan Mesut Özil yaşadığı sakatlıklarla beklenen performansını sahalara yansıtamadı. 34 yaşındaki süper yıldız sosyal medya üzerinden sakatlığı hakkında açıklama yapmıştı.

Sırtında ağrılar yaşadığını aktaran Mesut Özil, "Ameliyatım iyi geçti. Mesajlar ve dualar için tekrar teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı. Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, yıldız futbolcunun 3 ay sahalardan uzak kalacağını açıklamıştı.

AL-FAYHA İDDİASI

Yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle bu sezon Süper Lig'de sadece 10 dakika forma giyebilen Mesut Özil, yeniden sahalara dönüş için hazırlanıyor. Suudi Arabistan basınına göre, Nwakaeme'nin de formasını giydiği Al-Fayha, Mesut Özil'i transfer etmek için görüşmelere başladı. Suudi Arabistan temsilcisi Al-Fayha'nın kadrosunda dikkat çeken isimler yer alıyor.

Ülkemizde uzun süre Trabzonspor forması giyen Anthony Nwakaeme'nin yanı sıra Milan Pavkov, Aleksandar Trajkovski, Victor Ruiz, Paulinho, Vladimir Stojkovic ve Ricardo Ryller de Al-Fayha'da oynuyor. King Salman Bin Abdulaziz Stadyumu'nda maçlara çıkan Al-Fayha'nın güncel takım değeri 9 milyon 480 bin euro olarak ifade ediliyor. Al-Fayha bu sezon Suudi Arabistan Ligi'nde 11 müsabakada 11 puan toplama başarısı gösterdi. Arabistan ekibi 12. sırada yer alıyor.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 1 MİLYON EURO

2020-2021 sezonunda Arsenal'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Mesut Özil Sarı lacivertli formayla 37 karşılaşmada süre aldı. 34 yaşındaki yıldız futbolcu 9 gol attı. 3 de asist katkısı sağladı. Başakşehir'de henüz istediği performansı gösteremeyen Mesut Özil'in kontratı 30 Haziran 2023 yılında sona eriyor. Mesut Özil'in güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...