Tgrt Haber
24 Ekim 2021 18:36

Mesut Özil ocakta ayrılacak mı? Menajeri açıkladı...

Son dakika Fenerbahçe spor haberi: Fenerbahçe'nin son günlerde performansının yanı sıra Vitor Pereira'ya olan tepkileri nedeniyle gündemden düşmeyen Mesut Özil için ayrılık iddiaları güçlü şekilde konuşulmaya başlandı. Tecrübeli oyuncunun menajeri Erkan Söğüt, yıldız oyuncunun devre arasında kulüp bulması için kendisine telefon açtığı iddiasını yalanladı. Söğüt, "Mesut, 2024 yılına kadar Fenerbahçe forması giyecek. Hatta şunu söyleyebilirim; Mesut futbolu Fenerbahçe'de bıraktıktan sonra kulüp içerisinde farklı bir görev almayı istiyor" ifadelerini kullandı.

Mesut Özil ocakta ayrılacak mı? Menajeri açıkladı...
Fenerbahçe,Mesut Özil

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği dünyaca ünlü yıldız oyuncu Mesut Özil, beklentilerin çok altında kaldı. Sarı-lacivertlilere gelmeden önce uzun süre sahalardan uzak kalan ve bu nedenle ilk sezonunda maç ritmi yakalaması beklenen yıldız oyuncu, ikinci sezonunda da istenilen seviyeye çıkamadı.

Teknik direktör Vitor Pereira'dan da zaman zaman kesik yiyen Mesut'un takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusuydu. 33 yaşındaki oyuncunun menajeri Erkan Söğüt, Özil'in devre arasında kulüp bulması için kendisine telefon açtığı iddiasının doğru olmadığını açıkladı. Söğüt, "Mesut, 2024 yılına kadar Fenerbahçe forması giyecek. Hatta şunu söyleyebilirim; Mesut futbolu Fenerbahçe'de bıraktıktan sonra kulüp içerisinde farklı bir görev almayı istiyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...