Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ekim 2021 22:00

Mesut Özil, Royal Antwerp maçındaki tepkisine açıklık getirdi

Mesut Özil, Fenerbahçe’nin Royal Antwerp maçında oyundan çıkarken gösterdiği tepki ile kimseyi hedef almadığını söyledi.

Mesut Özil, Royal Antwerp maçındaki tepkisine açıklık getirdi
Mesut Özil,Royal Antwerp,fenerbahçe

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. haftasında Fenerbahçe, Belçika ekibi Royal Antwerp'i konuk etti. Kadıköy'de ağırladığı rakibiile 2-2 berabere kalan sarı-lacivertlilerin maçına ise Mesut Özil'in oyundan alınmasına verdiği tepki damga vurdu. Maça ilk 11'de başlayan Mesut Özil, 66. dakikada oyundan alınırken yedek kulübesindeki su şişelerini tekmeledi.

“TEPKİM MAÇAYDI”

Oyundan alınmasına bir hayli sinirlenen ünlü yıldız, konu hakkında sosyal medyadan açıklama yaptı.Tepkisinin maç ile alakalı olduğunu ve kimseyi hedef almadığını vurgulayan tecrübeli oyuncu, "Sevgili Fenerbahçeliler, dün akşam oyundan çıkarken gösterdiğim tepki, oyun içindeki tansiyon ve kolay kazanmamız gereken önemli bir maçla alakalıydı. Asla kimseyi hedef almadım, yine de bu görüntüleri vermemeliydim. Fenerbahçe için savaşmaya devam!" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...