Tgrt Haber
22 Şubat 2014 18:21

Mesut'suz Arsenal farka koştu

İngiltere Premeir Ligi'nde evinde ağırladığı Sunderland'i farklı geçen Arsenal, Chelsea'nin puan farkını açmasına izin vermedi.

Mesut'suz Arsenal farka koştu
Arsenal, Chelsea

İngiltere Premier Ligi'nin 27. haftasında evinde Sunderland'i ağırlayan Arsenal, sahadan 4-1 galip ayrıldı. Son günlerde performansı yoğun şekilde eleştirilen Mesut Özil, maç kadrosunda yer almadı. Eşini aldatmasıyla uzun süre gündemde kalan Fransız Olivier Giroud ise iki golle yıldızlaştı. Henüz beşinci dakikada Arsenal'ı öne geçiren gol Giroud'dan geldi. Fransız golcü 31. dakikada ise kendisinin ve takımının ikinci golünü Sunderland ağlarına gönderdi. 42. dakikada Arsenal'in müthiş bir pas organizasyonuyla girdiği pozisyonda Tomas Rosicky golü kaydetti ve ev sahibi ekip soyunma odasına 3-0 önde girdi. İkinci yarıda farkın da etkisiyle oldukça rahat gözüken Arsenal, 57'de bir savunma oyuncusu olan Laurent Koscielny'nin golüyle durumu 4-0'a getirdi. 81. dakikada Sunderland'in tek golünü kaydeden Emanuele Giaccherini, aynı zamanda maçın skorunu belirledi. Bu sonuçla Arsenal puanını 59'a çıkardı ve lider Chelsea ile arasında bir puanlık farkı korudu. Zirve yarışında Manchester City ise maç eksiğiyle 57 puanda yer alıyor. Küme düşme tehlikesini derinden hisseden Sunderland 24 puanla 18. sırada kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...