Tgrt Haber
17 Nisan 2015 01:00

Mesut'un kaderini değiştiren sakatlık

Arsenal forması giyen Mesut Özil, İngiliz basınına özel açıklamalarda bulundu. Sezon başında "bitkin" olduğunu söyleyen Mesut, yeniden doğduğunu dile getirdi.

Mesut'un kaderini değiştiren sakatlık
mesut özil, arsenal,

Premier Lig ekibi Arsenal'de forma giyen gurbetçi yıldız Mesut Özil, İngiltere'de en iyi dönemini yaşadığını itiraf etti. İngiliz dergisi "Sport Magazine"ye konuşan Mesut Özil, Arsenal'deki en iyi dönemini yaşadığını söyleyerek, "İstikrarlı bit dönem yaşadığım için çok memnunum. Arsenal'e geldiğim günden beri futbol olarak en iyi zamanımı yaşıyorum. Sezon başında bitik bir haldeydim. Profesyonel olarak 16 yaşımdan beri futbol oynuyorum ve hiç bu kadar ciddi bir sakatlık yaşamadım. Premier Lig'in fiziksel gücüyle de mücadele verdim" ifadelerini kullandı.

Yaşadığı sakatlığın bazı şeylerin farkına varmasını sağladığını da ifade eden Türk asıllı Alman yıldız, "Sakatlık benim lehime de oldu diyebilirim. Yenilenmem, değerlendirmem için bana zaman verdi. Bu ligde rekabet edebilmek için gerekli olan şeylerin farkına varmamı ve çalışmamı sağladı" dedi.

Premier Lig'de kalıcı olmanın zorluklarını da aktaran Özil, ekstra çalışmalarla kendini hazır tuttuğunu da söyleyerek, "Burada fiziksel üstünlüğe dayanan ve hızlı tempoda oynanan bir oyun var. Siz de buna adapte olmak zorundasınız. Bu sürede oyunumu lige uyarlamaya çalıştım. Daha fazla güç kazandım. Hala, antrenmanlardan sonra ekstra çalışmalar yapıyorum" diye konuştu.

Sol diz eklem bağında kısmi yırtılma teşhisi konulan ve bu sebeple sezonun büyük bir bölümünde forma giyemeyen Mesut Özil, bu sezon Arsenal formasyla 15'i ilk 11 olmak üzere 24 maçta formagiyerken 5 kez gol sevinci yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...