Tgrt Haber
11 Aralık 2015 22:36

Metin Albayrak, 'Tolga kendini suçluyor'

Beşiktaş yönetimi, UEFA Avrupa Ligi'nden elenmenin şokunu yaşıyor. NTV Spor'a konuşan Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilen kaleci Tolga Zengin'e sahip çıktı

Metin Albayrak, 'Tolga kendini suçluyor'
metin albayrak, tolga zengin,

Beşiktaş' Sporting Lizbon'a 3-1 mağlup olmanın üzüntüsü devam ediyor.

NTV Spor'a konuşan yönetim kurulu üyelerinden Metin Albayrak, sonucu şaşkınlıkla karşıladıklarını söylerken, "Tam anlamıyla şok olduk. Ortaya hiç beklemediğimiz bir sonuç çıktı. Avantaj bizim elimizdeydi ama yediğimiz 2. golden sonra oyuncularımızın konsantrasyonu kalmadı. İyi oynamamıza rağmen bireysel hatalar nedeniyle mağlup olduk. Ligdeki mağlubiyetlerin telafisi olabilir ama bu maçları telafi edemiyorsunuz" şeklinde konuştu.

TOLGA AÇIKLAMASI

Yediği gollerde yaptığı hatalar ile gündeme gelen Tolga Zengin ile konuştuğunu söyleyen Metin Albayrak, "Tolga çok üzgün. Sonuç nedeniyle kendini suçluyor. Moral vermeye çalıştık. Herkes hata yapabilir. Önümüzde çok önemli bir Galatasaray derbisi var. Ayağa kalkması gerektiğini söyledim. Bir önce toparlanıp derbide en iyi performansını ortaya koyması gerekiyor" dedi.

"TARAFTARA KARŞI MAHCUBİYETİMİZ VAR"

Albayrak, geçen sezon Brugge'e karşı kaybettikleri tur ile bu maçın benzerlik göstermesinin taraftarın tepkisini arttırdığını söylerken, "Bu sonucu taraftarlarımız da beklemiyordu. Onlara karşı mahcubiyetimiz var. Galatasaray maçında bu durumu telafi etmeye çalışacağız. Taraftarlarımız derbide takıma her zaman olduğundan daha fazla destek olmalılar. Önümüzdeki 3 maçı kzanıp ilk yarıyı lider bitirmeliyiz" İfadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...