Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Eylül 2015 14:37

MHK Başkanı Müftüoğlu'ndan Deniz Çoban açıklaması

Merkez Hakem Kurulu Başkanı (MHK) Kuddusi Müftüoğlu, canlı yayında hataları için özür dileyen hakem Deniz Çoban ile ilgili, 'Olaylar bir normale dönsün, Deniz Çoban rahatlasın, kararını alsın, biz de durumunu gözden geçiririz. Şu aşamada ılımlı davranmamız gerek' dedi.

MHK Başkanı Müftüoğlu'ndan Deniz Çoban açıklaması
deniz çoban, kuddusi müftüoğlu, Merkez Hakem Kurulu Başkanı, MHK, Müftüoğlu

Habertürk'e konuşan MHK Başkanı, Kasımpaşa - Çaykur Rizespor maçını yöneten hakem Deniz Çoban'ın canlı yayında takımlardan özür dilemesini değerlendirdi. Deniz Çoban'ın, "Kendimle ilgili bir karar almam gerekiyor" sözlerini değerlendiren Müftüoğlu, "Deniz hoca maç sonrası Rıza Çalımbay’a gidip özür dilese olabilirdi. Ama canlı yayına çıkması bizi zor durumda bıraktı. Kararı kendisi verecek. Kararı belli olsun, biz de ona göre bakarız" diye konuştu.
"BELLİ BİR SÜRE DİNLENECEK"
MHK Başkanı, Deniz Çoban'ın performansını da değerlendirerek, "Hepimiz izledik, kamuoyu da gördü. Deniz Çoban’ın mevcut performansı iyi değil. Belli bir süre dinlenecek. Sonrasında da kararı kendisi verecek. Olaylar bir normale dönsün, Deniz Çoban rahatlasın, kararını alsın, biz de durumunu gözden geçiririz. Şu aşamada ılımlı davranmamız gerek" ifadelerini kullandı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...