Tgrt Haber
03 Mart 2015 00:39

Michael Jordan servetine servet katıyor

NBA efsanesi Michael Jordan, servetini 1 yıl içinde 175 milyon dolar artırarak ligin yeni milyar dolarlık takım sahiplerinden biri oldu.

Michael Jordan servetine servet katıyor
Charlotte Hornets,Michael Jordan

NBA'in eski efsanesi ve Charlotte Hornets'in takım sahiplerinden biri olan Michael Jordan, Forbes listesine göre NBA takım sahipleri arasında milyar dolarlık serveti olanlar arasına girdi.

Forbes'un bu seneki listesinde 1 milyar dolarlık net servetiyle Michael Jordan ile birlikte Houston Rockets'ın sahibi Leslie Alexander 1.6 milyar dolarlık servetiyle,Chicago Bulls'un sahibi Jerry Reinsdorf ise 1.3 milyar dolarlık servetiyle NBA'in yeni milyar dolarlık sahipleri oldular.

ABD'de takım sahipleri arasında 11 NFL takım sahibi de yer alıyor. Listenin zirvesinde ise dünyanın 225. en zengini olan Stanley Kroenke, 6.3 milyar dolarlık birikimiyle yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...