Tgrt Haber
28 Ocak 2014 18:17

Michael Schumacher'den kötü haber

Fransız Alpleri'nde kayak yaparken ağır yaralanan eski Formula 1 şampiyonu Michael Schumacher, komada 5'nci haftaya giriyor

Michael Schumacher'den kötü haber
Michael Schumacher, Schumacher, kayak, iyileşme şansı düşük

Doktorlar, başından ağır yaralanmış olan ve iki kez ameliyat edilen Michael Schumacher'in ne zaman yapay komadan uyandırılabileceğine dair karar vermedi. Daily Mail gazetesine ise 45 yaşındaki oto yarışçıya, kasları donmasın diye fizik tedavi uygulandığını yazdı. Buna göre, fizyoterapi sırasında Schumacher'in kaslarını güçlü tutacak egzersizler yapıldı. Grenoble Üniversitesi'nde yapay komada tutulan ünlü kayakçının bir daha uyanamama olasılığı da var. Uzmanlar, daha önce sürekli bitkisel hayatta kalabileceğini dile getirmişlerdi. The Sun gazetesine konuşan Prof. Heinzpeter Moecke, "Komadaki hastaların kas ve eklemlerinin tutulmaları engellemek için her gün hareket ettirilmesi gerekiyor" dedi.
"İYİLEŞME ŞANSI ÇOK DÜŞÜK BİR İHTİMAL"
İlk 3 haftalık periyotta herhangi bir iyileşme belirtisinde bulunmadığını belirten doktorlar, "Bu saatten sonra Schumacher'in iyileşme şansı çok düşük bir ihtimal. Teorik olarak mümkün ama daha önce hiç rastlanmadı" ifadelerini kullandı.

O BİR FORMULA BİR EFSANESİ- TIKLA İZLE

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...