Tgrt Haber
24 Eylül 2014 17:57

Michael Schumacher'in oğlu ikinci oldu

Formula 1 efsanesi Michael Schumacher’in oğlu Mick, Dünya Karting Şampiyonası’nda ikinci oldu. 15 yaşındaki genç pilot, yarışma listelerine ilgi çekmemek için Mick Junior olarak yazıldı...

Michael Schumacher'in oğlu ikinci oldu
schumacher, karting, karting şampiyonası, mick junior,

Haftasonu Fransa’da Aunay-les-Bois’te yapılan Dünya Karting Şampiyonası’nda gençlerde İngiliz Enaam Ahmed birinci, Alman Mick Junior ikinci, Venezule’dan Mauricio Baiz de üçüncü oldu. İkinci sırayı alan pilotun ismi dikkat çekmemesi için resmi listelerde Mick Junior olarak yazıldı. Ancak 15 yaşındaki bu pilot, Formula 1 efsanesi Michael Schumacher’in oğlundan başkası değildi. Bugüne kadar annesinin kızlık soyadı olan Betsch dahil, farklı takma isimlerle yarışan Mick, şampiyonanın ardından Gazzetta dello Sport’a “Önemli ve guru duyduğum bir sonuç. Ama elbette benim hedefim dünya şampiyonu olmak” açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...