Tgrt Haber
11 Mart 2014 13:10

Michel Platini'den kritik Türkiye açıklaması

UEFA Başkanı Platini CNN International'a konuştu ve 2020 yılında Avrupa Futbol Şampiyonası Finali'nin Türkiye'de oynanmasını arzu ettiğini belirtti.

Michel Platini'den kritik Türkiye açıklaması
michel platini,kritik türkiye açıklama,uefa,cnn,

UEFA Başkanı Michel Platini futbola dair merak edilen konular hakkında CNN International'a konuştu. 2020 Dünya Kupası'ndan, FIFA Başkanlığı adaylığına, kale arkasına fazladan hakem yerleştirilmesinden değişen Euro 2020 formatı ve kupa finaline ev sahipliği yapmasını istediği ülke olan Türkiye'ye kadar pek çok konuda soruları cevapladı.
UEFA Başkanı Platini, Fransa'da, 24 takımla oynanacak 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardında n, 2020 şampiyonası yarı final ve final karşılaşmalarını İstanbul'da izlemek istediğini belirtirken, "Türkiye, ülkeme (Euro 2016 oylamasında) 6-5 yenildi. Uzun zamandır Avrupa Şampiyonası, Olimpiyat Oyunları için teklif veriyorlar. Büyük bir ülkede, güzel bir ülkede, bir hafta sürecek bir festivalle yarı final oynanacak... İstanbul gibi" diyerek İstanbul'a atıfta bulundu."Euro 2020'ye tek bir ülkenin ev sahipliği yapması yerine, Eylül ayında gerçekleştirilecek bir oylama ile açıklanacak stadyumlar ile Şampiyona 13 farklı Avrupa şehrinde oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...