Tgrt Haber
01 May 2015 12:07

Milan'ın yüzde 75'i 1.5 milyar Euro'ya satıldı

Dünyanın en önemli futbol kulüplerinden AC Milan'ın yüzde 75'lik hissesi yaklaşık 1.5 milyar Euro karşılığında Çinli işadamlarına satıldı.

Milan'ın yüzde 75'i 1.5 milyar Euro'ya satıldı
AC Milan, milat takımı, milan satıldı, italya,

Silvio Berlusconi’nin sahibi olduğu Serie A'nın köklü kulübü AC Milan artık Çinlilerin yönetiminde. Geçtiğimiz aylarda kulübün Çinli girişimcilere satıldığı yönündeki haberler ülke gündeminde büyük yankı uyandırmış fakat Berlusconi'nin yakın çevresi bu iddiaları reddetmişti. Ancak son olarak Genoa ile oynanan lig maçında gerçek ortaya çıktı. Çinli yatırımcılar stada gizlice geldi ve AC Milan'ın 3-1 kaybettiği karşılaşmayı özel locadan takip etti.
Milano ekibine yakınlığıyla bilinen özel kaynaklar İtalyan temsilcisi'nin hisselerinin büyük çoğunluğunu sattığını ve küçük bir bölümünü ise elinde tuttuğunu doğruladı. Stadyum projesi ve müzenin yenilenmesinin de karlı bir satış için gerçekleştiği belirtildi. AC Milan'ın yüzde 75'lik hisse satışından yaklaşık 1.5 milyar Euro elde etmesi bekleniyor.(Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...