Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Haziran 2016 17:40 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:39

Milli boksör Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği sözü tuttu

Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası'nda 3. olan milli sporcu Şennur Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şampiyonada dereceye gireceğine yönelik verdiği sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyor.

Milli boksör Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği sözü tuttu
milli boksör,

Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası'nda 3. olan milli sporcu Şennur Demir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde katıldığı resepsiyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şampiyonada dereceye gireceğine yönelik verdiği sözü tutabilmenin sevincini yaşıyor.
Kazakistan’ın başkenti Astana'da 19-28 Mayıs tarihlerinde düzenlenen şampiyonada +81 kiloda bronz madalya kazanan Bartın Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Şennur Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyona öncesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen resepsiyona katıldığını söyledi.
Davete katılmaktan büyük onur duyduğunu vurgulayan Şennur Demir, "Cumhurbaşkanımız bana 'Bartın'dan böyle şampiyonlar çıkıyor mu?' diye sordu. Ben de 'Sizlerin sayesinde, kazandırdığınız spor tesisleri ve sporcu fabrikaları sayesinde geçmiş dönemlere göre çok daha üst düzey başarılı sporcular çıkıyor ve önemli dereceler elde ediyor' dedim." ifadelerini kullandı.
Şennur Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bartın'dan şampiyonların çıkmasından duyduğu mutluluğu aktardığını belirterek, şöyle konuştu:
"Cumhurbaşkanımıza Kazakistan'daki Dünya Boks Şampiyonası'nda derece sözü vermiştim. Gönül isterdi ki şampiyon olayım ama üçüncü oldum. Dünya üçüncülüğümü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hediye ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza verdiğim sözü yerine getirmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...