Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 May 2019 21:44 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:39

Milli Boksör Samet Keser Rus rakibini yendi

Kickboks’da Dünya ve Avrupa şampiyonu milli boksör Samet Keser Düzenlenen Uluslararası Öncü Fight Club Profesyonel Kickboks turnuvasında Rus rakibi Aleksei Dimitriev’i 3 raundun sonunda yenmeyi başardı.

Milli Boksör Samet Keser Rus rakibini yendi
samet keser,

Uluslararası Öncü Fight Club Profesyonel Kickboks turnuvası Malatya’da yapıldı.

Kickboks’da Dünya ve Avrupa şampiyonu milli boksör Samet Keser, Rusya’dan Aleksei Dimitriev ile ringe çıktı. Profesyonel boks kariyerinde 27 maça çıkan ve sadece bir yenilgisi bulunan milli boksör Samet Keser 3 raundun sonunda güçlü Rus rakibini puanla yenmeyi başardı.

İstanbulspor forması giyen Milli Boksör Samet Keser’in Rus rakibini yenmesinin ardından Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek bu başarısından dolayı milli sporcuyu tebrik etti. Malatya yeni kapalı spor salonunda gerçekleştirilen karşılaşmanın sonunda kendisinden tişörtünü isteyen minik hayranını kırmayan milli boksör Samet Keser tişörtünü çıkararak minik çocuğa verdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...