Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Haziran 2021 14:13

Bizim Çocuklar Almanya kampını tamamladı

Euro 2020 hazırlıkları kapsamında Antalya’daki kampını tamamladıktan sonra Almanya’ya giden A Milli Futbol Takımı çalışmalarını tamamladı

Bizim Çocuklar Almanya kampını tamamladı
A Milli Futbol Takımı,EURO 2020

Türkiye nefesi tuttu Euro 2020 Avrupa Şampiyonası’nda milli takımımızın oynayacağı müsabakalara kitlendi. Çalışmalarına Antalya’da başlayarak hazırlık maçında Azerbaycan’ı yenip Gine ile berabere kalan milli takımımız son kamp çalışması için Almanya’ya gitti. Almanya’da kamp çalışmasını sürdürürken, son hazırlık maçında Moldova ile karşılaşan milli takımımız sahadan 2-0 galip ayrıldı. Hazırlık maçları sonrası çalışmalarına devam eden A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 öncesinde Almanya'da yaptığı kampı bu sabahki antrenman ile tamamladı.

İLK RAKİP İTALYA

A Milli Takım, 9 Haziran Çarşamba günü saat 15.00'te THY'ye ait özel uçakla Roma’ya gidecek ve EURO 2020’nin açılışında oynayacağı İtalya maçı için kamp yapacağı otele yerleşecek.Avrupa Şampiyonası'nın açılış mücadelesi olan İtalya - Türkiye maçında, Hollandalı hakem Danny Makkelie düdük çalacak.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...