Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Mart 2015 17:30

Milli Takım kadrosu açıklandı

Fatih Terim, Milli Takım'ın Hollanda ve Lüksemburg maçlarının aday kadrosunu açıkladı.

Milli Takım kadrosu açıklandı
milli takım, kadro,

Fatih Terim, A Milli Takım'ın Hollanda ve Lüksemburg ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosunu belirledi. Kazakistan ile oynanan maç öncesinde tribünlerin tepkisi nedeniyle sahayı terk edip maça çıkmayan Volkan Demirel, bir kez daha milli takıma alınmadı.

Geçtiğimiz yıl yaşanan ‘silah’ krizi sonrasında Gökhan Töre ile yaşadıklarının ardından Letonya kadrosuna çağrılmalarına rağmen ‘sakatız’ bahanesi ile milli takıma gelmeyen Bayer Leverkusen’deki iki futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak ise kadroya davet edildi.

Çağrılan isimlerin tamamı şu şekilde:

Kaleciler: Volkan Babacan (Başakşehir), Fehmi Mert Günok (Fenerbahçe) ve Harun Tekin (Bursaspor)

Savunma:  Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Şener Özbayraklı (Bursaspor), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Mahmut Tekdemir (Başakşehir), Serdar Aziz (Bursaspor), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Caner Erkin(Fenerbahçe), Hakan K. Balta (Galatasaray)

Orta Saha: Gökhan Töre (Beşiktaş), Volkan Şen (Bursaspor), Ozan Tufan (Bursaspor), Hakan Çalhanoğlu(Bayer Leverkusen), Hamit Altıntop (Galatasaray), Selçuk İnan (Galatasaray), Mehmet Ekici (Trabzonspor), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Olcay Şahan (Beşiktaş), Alper Potuk (Fenerbahçe)

Forvet: Mevlüt Erdinç (St. Etienne, Umut Bulut (Galatasaray), Burak Yılmaz (Galatasaray) ve Kazım Kazım (Feyenoord)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...