Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ekim 2021 19:53

Milli Takım, Norveç maçına hazır

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 7. maçında İstanbul'da karşılaşacağı Norveç maçının hazırlıklarını tamamladı.

Milli Takım, Norveç maçına hazır
Milli Takım,Norveç,

A Milli Takım’da Şenol Güneş döneminin sona ermesinin ardından Stefan Kuntz dönemi başladı. Kuntz’ın ilk resmi karşılaşmasına çıkacağı milli takımımızda İstanbul’da oynayacağımız Norveç maçının hazırlıkları yapılan antrenmanla tamamladı.

“KEYİFLİ BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ”

2022 FIFA Dünya Kupası G grubu 7. maçında yarın Norveç ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı’nda Teknik Direktör Stefan Kuntz, müsabaka öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Gelmeden önce Türk Milli Takımı’nın bir çok maçlarını izlediğini ifade ederek, ”Oyuncuların yer aldığı takımları izledim. Burada belli bir bilgi zemini var ama bunları gündelik antrenmanlarla yerine getirilemeyecek şeyler değil. Oyuncularımı hem sahada hem saha dışında güçlü yönlerini, zayıf yönlerini keşfetmem gerekiyor. Futbol felsefesi açısından Türkiye’ye uygun olan bir felsefe bulduk. Norveç maçıyla ilgili düşüncelerimi anlattım. Bu strateji ve taktikle oynayabilir misiniz dedik ve birkaç günü böyle geçirdik. Yarın keyif ve heyecanla maça çıkacağız” şeklinde konuştu.

Milli Takım, Norveç maçına hazır
Stefan Kuntz, zorlu mücadele öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.

“HOCAMIZA DESTEK OLMALIYIZ”

Norveç maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayıp müsabakayı değerlendiren A Milli Futbol Takımı Kaptanı Burak Yılmaz, yarınki maçın öneminin farkında olduklarını ifade ederek, "Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. Herhangi bir puan kaybına tahammülümüz yok. Elemelere çok iyi başladık devamında kötü gitti. Hepsini bir kenara bırakıp yarın 3 puana odaklanmış bir milli takım var. Yeni bir hava, ortam ve yeni hocamız var. Bizler de kendisine sizler gibi yardımcı olup bir bütün olmak zorundayız. Tamamen yarına konsantre olmuş, galibiyetten başka düşüncesi olmayan milli takım var. Gereken hazırlıkları yaptık ve maç saatini bekliyoruz. Hem genç hem tecrübeli bir kadro var. Onların çok fazla öğüt ve desteğe ihtiyaçları yok. Futbolda abilik statüsüne çok inanmıyorum. Sahada herkesten fazla kilometre yaptığım için konuşmalar yapıyoruz, bende onlarla konuşuyorum. Herhangi bir ismin maç öncesinde konuşmayı düşündüğünü sanmıyorum” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...