Tgrt Haber
18 Kasım 2014 13:36

Milli Takım'da bir skandal daha

Volkan'ın stattan ayrılmasıyla ilgili olarak "Ben içerideydim. Dışarıda ne olduğunu bilmiyorum" diyen Fatih Terim'in, stattan ayrılmadan önce milli kaleciyle görüştüğü ortaya çıktı.

Milli Takım'da bir skandal daha
milli takım,a milli takım,volkan demirel,fatih terim,skandal olay,

Kazakistan maçı öncesi Volkan Demirel'in taraftarlara kızıp stadı terk etmesiyle ilgili, Fenerbahçe yöneticisi Deniz Tolga Aytöre tarafından çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Aytöre önceki gece yaşananları şöyle anlattı:
"Volkan, Fatih Terim ile görüşmüş ve Terim de kendisini haklı bulmuş. Kendi arabasını da tahsis edebileceğini söylemiş. Volkan stattan ayrılıyor ancak daha sonra Türkiye'nin bir sıkıntı yaşamaması için yeniden stada geliyor."
TERİM İLE GÖRÜŞME
Fennerbahçeliler, Volkan Demirel'i alarak yeniden stada götürdü. İdari Menajer Hasan Çetinkaya karşılaşma sonrası statta Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile de görüştü. Buraya kadar yaşananlar taraftar-Volkan kavgası ve oyuncunun ceza almaması için bir önlem niteliğinde. Ancak sonrasında iş 'karakolluk' oldu. Peki nasıl mı? İşte cevabı...
NİYE KAÇARAK ÇIKALIM?
90 dakika tamamlandıktan sonra stadın büyük bölümü dağıldı. TT Arena'da Volkan'ın stattan çıkışını görüntülemek isteyen gazeteciler kaldı. Bu sırada stat müdürü Mustafa Turgun, F.Bahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'ya "İsterseniz bir sorun yaşanmasın ve sizi itfaiye kapısından çıkaralım" teklifini götürdü. Çetinkaya ise "Bu çocuk (Volkan) vatan haini mi? Hangi kapıdan girdiysek oradan çıkarız" cevabını verdi. Volkan ve onu almaya gelen F.Bahçelilerin çıkışı sırasında kargaşa çıktı. F.Bahçe'nin güvenlik görevlileri, basın mensuplarını tartakladı. Bu olayların ardından Hasan Çetinkaya ifade için emniyete çağırıldı. İfadesinin ardından da emniyetten ayrıldı.
TERİM, 'NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM' DEMİŞT
Fatih Terim maçtan hemen sonra yaptığı açıklamada konu hakkında bilgisi olmadığını belirterek, "Ben içerideydim. Dışarıda ne olduğunu bilmiyorum. Ne desem yanlış olur. Sonra hep beraber değerlendireceğiz" ifadesini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...