Tgrt Haber
06 Ekim 2014 20:25

Milli Takım'da hazırlıklar sürüyor

A Milli Takım, Çek Cumhuriyeti ile 10 Ekim Cuma günü oynayacağı EURO 2016 grup eleme maçının hazırlıklarına TFF Milli Takımlar Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Milli Takım'da hazırlıklar sürüyor
milli takım, türkiye, hazırlık,

Türkiye Futbol Direktör Fatih Terim yönetiminde saat 17.00’de başlayan idmanda dün müsabaka oynayan futbolcular, ısınma ve açma-germe hareketlerinin ardından sauna ve havuz egzersizleri ile çalışmalarını tamamlarken diğer oyuncular ise sırasıyla ısınma, pas ve dar alan oyunu ve 3’e 2 şut organizasyonu çalışması yaptı.

Millilerin antrenmanına sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılan 6 futbolcuya ek olarak Mehmet Topal ve Gökhan Gönül ile bugün Milli Takım kadrosuna dahil edilen Gaziantepsporlu Muhammet Demir katılmadı. Mehmet Topal’ın geçen hafta oluşan sol kalça adalesindeki sakatlıkla ilgili şikayetinin devam ettiği, Gökhan Gönül’ün ise baldır adalesinde gerilmeye bağlı ödem ve ağrı olduğu tespit edildi. Her iki oyuncuya da Milli Takım sağlık ekibi tarafından tedavi uygulandı.

A Milli Takım, Çek Cumhuriyeti maçının hazırlıklarını yarın saat 17.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...