Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 May 2015 18:30

Mircea Lucescu'dan şike iması

Shakhtar Donetsk'te teknik direktör Mircea Lucescu, "Bu maçı kendileri için değil, başkaları için oynadılar" sözleriyle şike imasında bulundu.

Mircea Lucescu'dan şike iması
Shakhtar Donetsk, Mircea Lucescu,

Mircea Lucescu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ilk olarak berabere kalan ve büyük sevinç yaşayan Volyn'ı tebrik ederek söze başladı; Rakip maç sonrası büyük sevinç yaşadı. Sanırım Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandıklarını düşünüyorlar. İyi savaştı ve istediklerini aldılar. Zemine alıştıkları için daha rahat oynadılar. Zeminin kötülüğü nedeniyle Teixeria ilk yarıda net bir pozisyondan yararlanamadı. Belki genel performansta da zeminin etkisi vardır.   

"BU LİG ARTIK EŞİTLİKÇİ DEĞİL"
Lider Dinamo Kiev'in 7 puan gerisine düşen Shakhtar Donetsk'in başarılı hocası "Volyn agresif bir oyun ortaya koyarak bizde puan aldı. Oyun fazlaca durdu ve kesintiye uğradı. Bunlar sportmenlikdışı hareketler. Keşke Volyn her rakibine bu şekilde efektik oynasa. Bugün görüldü ki Volyn, bu maçı kendileri için değil başkaları için oynamış. Bu lig artık eşitlikçi değil. Tüm takımlar eşit fırsatlarda değil. Bu da sportmenlik eksikliğini doğuruyor" dedi.

"90'LARA GERİ DÖNÜYORUZ"
Sporx.com'da yer alan habere göre; Mircea Lucescu, "Bu sezon 18 maçımızı tarafsız sahada oynadık. Bunların 8'i deplasman maçıydı. Sürekli seyahatimiz oldu ve otellerde kaldık. Rakiplerimiz ise 18 maçlarını içerde oynadılar. Yalnızca 2'si tarafsız sahada oynandı. Bunları kıyaslayınca bile durum çok açık ortada. Eğer fgderasyon bu durumun zorunlu olduğunu ve gelecek sezon da devam edeceğini düşünüyorsa, bazı takımların bu ligde yer almasına gerek yok. Bunun kararını vermeliler. Bu şekilde 90'lı yıllara geri dönüyoruz. Bugün sahada güzel bir futbol vardı ancak ne kendi oyunumuza odaklanabildim ne de rakibin iyi performansına. Bazı oyuncularımın performansından memnun değilim. Onlarla ayrıca görüşeceğim" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...