Tgrt Haber
13 Ekim 2021 16:52

Monchi Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açacak

La Liga'nın güçlü ekiplerinden Sevilla, Fenerbahçe'nin yıldız defans oyuncusu Attila Szalai için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor. Fransız oyuncu Jules Kounde'yi 80 milyon euro bonservisle satmaya hazırlanan kırmızı beyazlı kulübün, Fenerbahçe'ye götüreceği teklifin yüksek olması bekleniyor. Macar oyuncu için, Sevilla Sportif Direktörü Monchi'nin yakın zamanda transfer görüşmelerini başlatacağı öne sürüldü.

Monchi Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açacak
Attila Szalai,,Jules Kounde,Ali Koç,Monchi,,Sevilla,,Fenerbahçe,

İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla, Fransız oyuncu Jules Kounde'den oluşacak boşluğu Fenerbahçe forması giyen Attila Szalai ile doldurmak istediği öne sürüldü. İspanyol ekibinin, genç oyuncu kadrosuna katmak için transfer görüşmelerine başlayacağı öğrenildi.

KESENİN AĞZINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Fransız stoper Jules Kounde'yi yaz transfer döneminde satmayı planlayan Sevilla, bu satıştan en az 80 milyon euro gelir elde etmeyi planlıyor. Sevilla Sportif Direktörü Ramon Rodriguez Verdejo Monchi, Kounde'nin yerine Attila Szalai'yi gözüne kestirmiş durumda. Fenerbahçe'nin Ocak 2021'de Apollon Limassol'den 2 milyon euro karşılığında transfer ettiği Szalai için Sevilla'nın, kesenin ağzını açması bekleniyor.

Monchi Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açacak
Jules Kounde

'20 MİLYON EURO'NUN ALTINDA KONUŞMAM'

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da daha önce yaptığı açıklamada, Szalai'yi 20 milyon euronun altında satmayacağını söylemişti. Koç, "Attila Szalai için 20 milyon euronun altında konuşmam bile" ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...