Tgrt Haber
28 Ocak 2021 23:30

Mostafa Mohamed Galatasaray'da!

Mısır ekibi Zamalek, 23 yaşındaki golcü futbolcu Mostafa Mohamed'in Galatasaray'a transfer olduğunu resmen açıkladı. Mısırlı futbolcunun 1.5 yıllık kiralık olarak gittiğini ifade edildi.

Mostafa Mohamed Galatasaray'da!
Zamalek,Mostafa Mohamed,Galatasaray

Galatasaray'da Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed'in transferi tamamlandı. Kulübü Mısır temsilcisi Zamalek, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Mohamed'in sarı-kırmızılılara transfer olduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada, anlaşmanın detayları da verildi. 23 yaşındaki futbolcunun 1.5 yıllık kiralık olarak gittiği belirtilirken, kulübün 2 milyon Dolar kiralama bedeli alacağı ifade edildi. 31 Aralık 2021 tarihine kadar da Mısırlı futbolcunun 4 milyon Dolar karşılığında satın alma opsiyonunun olduğu aktarıldı.

Galatasaray'dan açıklama

Galatasaray, Mısır ekibi Zamalek'te forma giyen 23 yaşındaki futbolcu Mostafa Mohamed için kulüp ve oyuncu ile görüşmelere başladığını açıkladı.
Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla'nın kulübümüze satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Zamalek Sports Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...