Tgrt Haber
31 Ağustos 2021 15:53

Galatasaray'da gözden düşen Mostafa Muhammed Fransa yolcusu

Galatasaray'da Mostafa Muhammed ile yollar ayrılıyor. Sarı kırmızılılar, bonservisini aldıktan sonra Mısırlı futbolcuyu Fransa'ya satmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'da gözden düşen Mostafa Muhammed Fransa yolcusu
mustafa muhammed,galatasaray,transfer

Sezonun en büyük şampiyonluk adaylarından Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık gerçekleşmek üzere. Falcao, Feghouli, Babel, Diagne ve Marcao gibi futbolcuların takımdan gönderilmesi beklenirken yönetim adeta ters köşe yaptı.

Geçen sezon devre arasında Mısır'ın Zamalek takımından kiralanan Mostafa Muhammed, muhteşem giriş yaptığı Galatasaray kariyerinin son dönemde gösterdiği performansla Fatih Terim'in gözünden düştü. Terim'in beklentilerini karşılayamayan 23 yaşındaki futbolcunun bonservisi alınarak başka kulübe satılmasına karar verildi. 

ANLAŞMA TAMAM

Bir süredir Fransız ekipleriyle görüşme halinde olan sarı kırmızılı yönetim, sonunda Bordeaux kulübüyle prensipte anlaşma sağladı. Sağlık kontrolünden geçmek için Fransa'ya giden Muhammed, bonservisini elinde bulunduran Zamalek'in onay vermesi durumunda Fransız ekibine dahil olacak.

Galatasaray'da gözden düşen Mostafa Muhammed Fransa yolcusu

MUSTAFA'NIN YERİNE HALİL DERVİŞOĞLU

Galatasaray, 4 milyon euronun yanı sıra sonraki satıştan yüzde 15 pay vermesi halinde Muhammed'in bonservisini alma hakkını elinde bulunduruyor. Yönetim, Mısırlı oyuncuyu 9 milyon Euro ile beraber sonrak satıştan yüzde 20 pay karşılığında satarak büyük kâr etmeyi planlıyor. Buradan elde edilecek gelirle de Brendford'da forma giyen milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nun transfer edilmesi bekleniyor.

Galatasaray'da gözden düşen Mostafa Muhammed Fransa yolcusu

Mostafa Mohamed, geçen sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 21 maçta 11 kez fileleri havalandırdı. Mısırlı futbolcu bu sezon ise çıktığı 7 maçta golle tanışamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...