Tgrt Haber
09 Ağustos 2014 18:16

Mourinho, 'Fabregas, Lampard'ın yerini dolduramaz'

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, Cesc Fabregas'ın Frank Lampard'ın yerini dolduramayacağını söyledi.

Mourinho, 'Fabregas, Lampard'ın yerini dolduramaz'
ingiltere, moruinho, fabregas,

İngiliz basınına açıklamalarda bulunan Mourinho, Chelsea ile sözleşmesinin sonlanmasının ardından Amerikan Ulusal Futbol Ligi (MLS) takımlarından New York City ile iki yıllığına anlaşan ve ABD'de sezonun başlayacağı 2015'e kadar Manchester City forması giyecek Frank Lampard ile yeni futbolcusu Cesc Fabregas hakkında değerlendirmelerde bulundu. Frank Lampard'ın Chelsea için her zaman çok önemli bir yıldız olarak kalacağını vurgulayan Mourinho, "Frank'ın yeri hiçbir zaman doldurulamaz. Her ne kadar çok özel bir futbolcu olsa da artık onu unutmak zorundayız" dedi. Barcelona'dan yeni transfer edilen Cesc Fabregas'ın da çok iyi bir futbolcu olduğunu belirten Portekizli teknik adam, "Cesc her ne kadar fantastik bir oyuncu olsa da asla Frank'ın yerini dolduramaz. Çünkü Frank, Frank'tır" şeklinde görüş belirtti. Mourinho, Chelsea'nin eski efsanevi oyuncularından Peter Osgood gibi Lampard'ın da ilerleyen zamanlarda kulübün simgeleşen futbolcuları arasına gireceğini öne sürdü. Fabregas'ı oyun sistemlerine monte etmeleri gerektiğini söyleyen Portekizli teknik direktör, "Oyun anlayışımıza orta sahada yeni bir boyut kazandırmak istiyoruz ve Fabregas bu ihtiyacımızı karşılayabilecek düzeyde bir isim. O, ne 8, ne de 6 numara, orta saha ve kanatta oynayabilen bir 7 numara ve ona çok ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...