Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Aralık 2015 12:03

Mourinho’dan olay sözler

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, 'Tüm çalışmalarım boşa gitti. İhanete uğramış gibi hissediyorum' dedi.

Mourinho’dan olay sözler
chelsea, Jose Mourinho

Premier Lig’de Chelsea’nin Leicester City’ye deplasmanda 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında konuşan mavi-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Jose Mourinho, takımdaki kötü gidiş ve geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
“İHANETE UĞRAMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM”
Bu haftaki antrenmanlarda Leicester’ın hücum organizasyonlarına önlem aldıklarını söyleyen Mourinho, "Bu maç için 4 gün çalıştım. Rakibin hücum organizasyonlarını inceledim. Nasıl gol atacaklarını biliyordum. Oyuncularıma 3 gündür gol yememek için neler yapmaları gerektiğini anlattım. Ancak üzerinde çalıştığımız pozisyonların 2’sinden gol yedik. Bunu kabul etmem mümkün değil. Tüm çalışmalarım boşa gitti. İhanete uğramış gibi hissediyorum” şeklinde konuştu.
“GEÇTİĞİMİZ SEZON TAKIMI BEN ŞAMPİYON YAPTIM”
Chelsea’yi geçen sezon oyuncuların değil kendisinin şampiyon yaptığını belirten Mourinho, “Geçen sezonun tamamında olağanüstü bir iş çıkardım. Oyunculara seviye atlattım. Birçoğu olduklarından çok daha iyi bir oyuncu gibi göründü. Tüm oyuncuları aynı torbaya koymak istemiyorum. Ancak bazı oyuncular kendilerini çıkardığım seviyede kalmakta zorlanıyor" diye konuştu.
“DEVAM ETMEK İSTİYORUM”
Alınan kötü sonuçlara rağmen göreve devam etmek istediğini söyleyen Portekizli çalıştırıcı, “Şu anda düşme hattındayız. Ancak kümede kalma savaşı vermiyoruz. Takımın düzeleceğine inanıyorum. Görevime devam etmek istiyorum. Umarım Bay Abramovic ve yönetim kurulu da kalmamı istiyordur" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...