Tgrt Haber
23 Nisan 2015 03:04

Muslera, 'Patates cipsi için mücadele etmiyoruz'

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan saha olaylarıyla ilgili konuştu!

Muslera, 'Patates cipsi için mücadele etmiyoruz'
muslera, galatasaray, Fernando Muslera

 Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Fernando Muslera,Trabzonspor-Galatasaray maçında yaşanan saha olaylarıyla ilgili FourFourTwo'nun Mayıs sayısına önemli açıklamalar yaptı. Muslera, şunları söyledi: “O pozisyonun içinde ben olmasaydım bu kadar konuşulacağını sanmıyorum. Herkes benim karakterimi, sakin biri olduğumu bildiği için şaşırdı. Yaşananlar futbolun içinde olabilecek şeylerdi. Trabzonsporlu futbolcular zaman geçirmek istiyordu, bu da normal bir şey. Bizim içinse saniyelerin bile önemi vardı. Sonuçta dördüncü yıldız için, şampiyonluk için, kupa için mücadele ediyoruz, patates cipsi için değil! Bu yüzden öyle bir tepki vermem normaldi. Zaten yaptığım bir şey de yok, sadece bir an önce oyunun başlaması için tutup kaldırdım. Yarın bir yerde Mehmet Ekici'yi veya Özer Hurmacı'yı görürsem gidip selamlaşırım, sorun yok, maç biteli çok oldu.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...