Tgrt Haber
02 Haziran 2014 20:36

Muslera resti çekti, 'Ya imzalarız yada gidersin'

Galatasaray'ın sözleşmesini uzattığı Fernando Muslera anlaşmayı imzalamak istemeyen menajeri Fonseca'ya resti çekti: Ya imzalarız, ya gidersin

Muslera resti çekti, 'Ya imzalarız yada gidersin'
galatasaray, fernando muslera, muslera, imza, menajer,

Galatasaray Fernando Muslera'nın sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattı. 2013'ün son günlerinde KAP bildirimi yaparak Muslera ile görüşmelere başladığını duyaran Galatasaray'ın bu imza için uzun süre beklemesinin ardında ise başka gerçekler yatıyor. Muslera'nın "Kalmak istiyorum" demesinin ardından menajeri eski Uruguaylı ünlü golcü Fonseca İstanbul'a davet edildi. Fonseca görüşmeler sırasında "Genç bir oyuncu var. Fiyatı 7 milyon Euro. Yüzde 50 siz verin, yüzde 50 ben, onu ortak alalım" teklifiyle Galatasaray'a bir oyuncu önerir. Mancini izlettiği oyuncu ile ilgili "Bu kadar riske girmeye değmez" raporu verince Galatasaray transferden vazgeçer. Fonseca da bunun üzerine "Ya oyuncuyu alırsınız, ya da Muslera imzalamayacak" blöfü yapar. İşler doğal sürecinden daha da uzayınca Muslera, Fonseca'ya resti çeker: "Ya imzalarsın, ya da sen seninle çalışmayacağım. Galatasaray'da kalacağım. Benim üzerimden başka pazarlıklar yapma." Fonseca da bunun üzerine Muslera ile Galatasaray arasındaki anlaşmayı hazırlar.  Öte yandan 3puan.com'un araştırmasına göre Muslera'nın sözleşmesinde özel bir "Şu kadar paraya serbest kalır" maddesi yok. Ve şu anda Galatasaray'ın Muslera'yı satmak gibi bir düşüncesi de! Belki de takımdaki tek satılmayacak futbolcu Muslera!
NOT: Muslera'nın menajeri Fonseca'nın teklif ettiği futbolcu Giorgian De Arrascaeta

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...