Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Haziran 2022 00:34 - Güncelleme : 17 Haziran 2022 00:58

Muslera'nın mutlu günü: Üçüncü kez baba oldu

Galatasaray’da hiçbir zaman unutulmayacak deneyimli kaleci Fernando Muslera, 36. yaş gününde üçüncü kez babalık sevinci yaşadı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Muslera'nın mutlu günü: Üçüncü kez baba oldu
Fernando Muslera,Galatasaray

Galatasaray’ın deneyimli kalecisi ve kaptanı Fernando Muslera,  üçüncü kez babalık sevinci yaşadı. Türkiye’de her takımın taraftarının hayranlık beslediği ve çok sevdiği kalecinin mutlu gününü sarı-kırmızılı kulüp sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

GALATASARAY'DAN TEBRİK MESAJI

Galatasaray’ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Kaptanımız Muslera ve eşi Patricia'nın bir kız çocuğu dünyaya geldi. Muslera ve eşini tebrik eder, yeni doğan kızları Dominique'e uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz” ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1537461047883341824

DOĞUM GÜNÜNDE BABA OLDU

Doğum sonrası eşi ve oğlu Dominique ile çekilmiş fotoğrafı da paylaşan Muslera, "Doğum günümde çok güzel bir haber aldım. Ailemi çok seviyorum. Güzel dilekleriniz için sizlere çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Kailash ve Tiziana adında iki çocuğu olan çift, Ocak 2016'da Uruguay’da evlenmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...