Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Şubat 2019 15:28

'Müslüman ülke için ManU'yu reddettim'

Premier Lig ekibi Manchester United'ın teklifine rağmen Juventus'tan Katar ekibi AlDuhail'e transfer olan Medhi Benatia, bu kararının gerekçesini açıkladı.

'Müslüman ülke için ManU'yu reddettim'
&tt2;Müslüman ülke için ManU&tt2;yu reddettim&tt2;,Medhi Benatia,

Konu hakkında konuşan Benatia, "Manchester United'ı reddettiğim için bazı yazarlardan eleştiri aldım ancak herkesin kararıma saygı duymasını istiyorum. Çünkü benim için ailem daha önemli. Çocuklarımın Müslüman bir ülkede büyümesini istiyorum" dedi.

"KARARIMA SAYGI DUYMALI"

Benatia sözlerini "Birleşik Arap Emirlikleri veya Suudi Arabistan'a da gidebilirdim ancak Al Duhail'i tercih ettim. Milli takımın teknik direktörü de bu kararıma saygı duymalı. Yine de kadroya çağırmaya layık görmezse, bunu anlayışla karşılayacağım" ifadeleriyle tamamladı.

Roma, Bayern Münih, Marsilya gibi kulüplerde oynayan 31 yaşındaki savunma oyuncusu, kış transfer döneminde 8 milyon euroya Katar ekibi Al Duhail'e transfer oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...