Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 May 2021 16:27

Mustafa Cengiz: Fatih Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadyumu'nda yaptığı basın toplansında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz: Fatih Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz,fatih terim

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'den bomba açıklamalar geldi. Türk Telekom Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyen Cengiz, gündeme dair açıklamalarda bulunurken düzenlenecek seçim ve teknik direktör Fatih Terim'le ilgili gündem oluşturacak ifadeler kullandı.

İşte Mustafa Cengiz'in açıklamalarından satırbaşları;

"Ayın 1'i itibariyle yasal olarak görev sürem dolacak. Devletin uzattığı dönemlerde, bir kişi bile kalsa yönetimde, görev devam ediyor. Kanun açık. Kayyum atanmıyor, bunu da öğrendik ve içimiz rahatladı."

FATİH HOCA İLE DEVAM ETMEYECEĞİM

Fatih Terim'in kendini başkan üstü gördüğünü belirten Cengiz, "Ben Sevgili Fatih Hoca ile devam etmeyi düşünmüyorum." dedi.

TERİM ÖZÜR DİLERSE O ZAMAN KONUŞURUZ

Fatih Terim'in Galatasaray'a büyük hizmetler ettiğini belirten Cengiz, ''Geçmiş hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Ben olduğum sürece asla sözleşme yapmam. Çünkü ben, onun düşmanıymışım (!) Bir şartım var, çıkar özür diler, oturup o zaman konuşuruz" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY BAŞKANI OLARAK ÖLMEK İSTİYORUM

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 2 sat 15 dakika süren basın toplantısında yayının sona ermesinin ardından basın mensuplarının karşısına geri dönerek; "Benim isteğim Galatasaray başkanıyken ölmek inşallah öyle olur. Doktorlar ve ailem kesinlikle aday olmamı istemiyor ama ben onları dinlemeyeceğim." dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...