Tgrt Haber
30 May 2021 19:04

Mustafa Cengiz sosyal medya hesaplarını kapattı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz seçimli genel kurul öncesinde sosyal medya hesaplarını kapattığını duyurdu.

Mustafa Cengiz sosyal medya hesaplarını kapattı
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz,sosyal medya,,galatasaray

Galatasaray’da seçimli genel kurul heyecanı yaşanıyor. 12-19 Haziran tarihlerinde yapılması planlanan seçimde Galatasaray’da ilk kez 6 aday yarışacak. Şuana kadar Burak Elmas, Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu, Yiğit Şardan, Işın Çelebi ve İbrahim Özdemir başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

MUSTAFA CENGİZ KARARINI VERMEDİ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında adaylık kararını açıklamadı. Teknik direktör Fatih Terim ile yola devam etmeyeceğini açıklayan Cengiz, Terim için kapıyı özür dilemesi şartıyla açık bıraktı. Galatasaray Başkanı olarak ölmek istediğini söyleyen Mustafa Cengiz’in önümüzdeki günlerde kararını açıklaması bekliyor

SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATTI

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz seçimli genel kurul öncesinde sosyal medya hesaplarını kapattığını açıkladı. Cengiz’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık dönemimin başlarında, şahsıma ait gibi oluşturulan sahte sosyal medya hesaplarını engellemek maksadıyla, kulüp profesyonellerimizin önerisi doğrultusunda açılmış olan sosyal medya hesaplarım kapatılacaktır. Sosyal medya hesaplarımın açılması konusunda bana yardımcı olan direktörlerime ve profesyonellerime teşekkür eder, bilvesile tarafımdan açılmış hiçbir sosyal medya hesabımın olmadığını bildiririm. Beni takip eden, beni eleştiren tüm camialara, özellikle değerli Galatasaray camiasına sevgi ve saygılarımı iletirim" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...