Tgrt Haber
07 May 2021 07:59

Mustafa Cengiz'den adaylık açıklaması

Galatsaray'da pandemi nedeniyle iptal edilen Olağan Genel Kurul'un ardından camiada hareketlilik yaşanmıştı. İstifa eden üç yöneticinin ardından Mustafa Cengiz adaylık ile ilgili "Ben artık aday değilim" dedi.

Mustafa Cengiz'den adaylık açıklaması
mustafa cengiz,,galatasaray,

Galatasaray’da Mustafa Cengiz dönemi sona eriyor. Uzun zamandır yapılamayan genel kurulun son olarak 29 Mayıs’ta gerçekleştirileceği duyurulmuştu. Bunun üzerine başkanlığa aday olanlar seçim listelerini yapmış ve teker teker divan kuruluna teslim etmişlerdi. Artık gözler Başkan Mustafa Cengiz’deydi. Sağlık problemlerinden dolayı aday olup olmayacağı merak konusu olan Cengiz’in önceki gün GS TV’de yapacağı toplantı merakla beklenirken sarı kırmızılı kulübün sitesinden yapılan açıklamada seçimli genel kurulun pandemi şartları sebebiyle yönetim kurulu kararıyla iptal edildiği duyurulmuştu.

Bu şartlar altında…
∂ Bu duyuru camiayı ayağa kaldırırken yöneticiler Mahmut Recevik, İlber Aydemir ve Emre Erdoğan’ın istifa haberleri geldi. Bu istifalar, yönetimde seçim iptali kararının oy birliğiyle alınmadığının göstergesiydi. Muhalefet bu iptal kararını Cengiz’in adaylık için yeterli imza toplayamamasına bağlarken camiada isyan dalgası yükseldi. Gelen tepkiler üzerine Cengiz kısa bir açıklama yaparak aday olmayacağını duyurdu. Kulübün sitesinden Cengiz’in ağzından “Yapılacak ilk seçimde bu şartlarda aday olmayacağımı sevgili Galatasaray camiasına saygıyla bildiririm” ifadeleri yer aldı. Açıklamada “Bu şartlar altında” vurgusu gözlerden kaçmadı.   

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...