Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Haziran 2021 17:48

Mustafa Cengiz'den Fatih Terim ve Falcao açıklaması

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulüp televizyonunda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Fatih Terim ile bir daha çalışmayacağını söyleyen Mustafa Cengiz, Falcao transferinden de pişman olduğunu açıkladı.

Mustafa Cengiz'den Fatih Terim ve Falcao açıklaması
galatasaray,başkan,mustafa cengiz,fatih terim,falcao

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Cengiz, 19 Haziran'daki başkanlık seçimi ve Fatih Terim konusunda çarpıcı mesajlar verdi. Falcao transferinden dolayı pişman olduğunu açıklayan Mustafa Cengiz, Belhanda'yı takımdan gönderdiği için ise herhangi bir pişmanlık yaşamadığını ifade etti.

Mustafa Cengiz'in açıklamalarında satır başları şöyle:

BAŞKANLIĞA NEDEN ADAY OLMADI?

"Beyine yönelik tedavim yapılıyor. Beyinde bir şey bulamadılar, akıllı adam olmadığım için... Bu biraz daha yorucu. Seçim geldi, bir şeyler demem gerektiğine inanıyorum. Ortam sertleşti, bu ortamdan mutlu değilim. İnsanlara çatılabilir ama rahatsız oldum. Galatasaray'a zarar veren bir durum. tedavimi kesmedim, doping yaptılar geldim. Yarın yine devam edeceğim. Galatasaray bir his takımı, birbirini tanımadan sevenlerin kulübü. Maçlarda birbirimizi tanımadan sarılmıyor muyuz? Diğer rakibe çatarak bir yere gelemeyiz.

Benim aday olmama nedenim sağlık. Rahatsızım kardeşim. Gidip tekrar dinleneceğim. 3-5 gün kımıldayamayacağım. Pardon, yönetim ve dernek toplantımız var. Ondan sonra gideceğim. Arkadaşlarım da öyle. Oğlum yardımcı oluyor; yüzde 100 o götürüyor. Oğluma saldırmasınlar.

"HİÇBİR BAŞKANIN YANINDA DEĞİLİM"

Hiçbir başkanın şu an yanında veya destekçisi değilim. Cuma'ya kadar bakacağım. İçlerinde en çok Yiğit Şardan'ı tanırım. Tribünden arkadaşımdır. Bakacağız ve karar vereceğiz. Şunu destekliyorum dersem, artı da yazabilir, eksi de. Fatih Hoca'yı isteyenlerle, istemeyenlerin seçimi deniyor. Bu onların seçimi değil. Ben şahsi olarak, 'Hocayla imzalamam' dedim. Yönetim de demedi

"FALCAO TRANSFERİNDEN PİŞMANIM"

En tartışılan transfer Falcao! Daha F harfi ortada yoktu, menajerleri iyi çalıştı sosyal medyada. Zaten sosyal medyada menajer savaşları var. Helal olsun. Sosyal medyada da insanlar yazıyor. 14 yaşında olsun, 44 yaşında olsun fark etmez. Bu da demokrasi için iyi bir şey. Bilinçli olarak yönlendirdiler. Falcao'yu kim istemez? Falcao dünyanın kabul ettiği bir yıldız. Falcao'ya kim hayır der? Bu teknik heyetin lafı. Geldiğinde 70 bin kişi toplandı. Emniyet harekete geçti, haklılar. Araya ayaklanma için girebilirlerdi. Sayı sürekli arttı. Basın Ekspres yolu kitlenmiş. Falcao'nun gelişi 3,5 saat gecikti. Falcao önüme yine gelse, biraz daha sıkı pazarlık ederdim.

FATİH TERİM AÇIKLAMASI

Hem hoca hakkında 3 ay sonra göndeririz diyeceğim, hem de gel takımı çalıştır diyeceğim. Ben bunu yapamam. Takımın teknik direktörünün olmaması iyi değil ama kararı gelecek yönetime bıraktım. Fatih Terim varken, asla ikinci bir teknik adamla görüşmedim. Yalan haberlere inanmayın.

Bana 'Siz benim düşmanımsınız' diyen biriyle çalışmam. Sonrasında 'Yanlış yaptım' deseydi, başka. Ailemin ve oğlumun yanında bile onun hakkında konuşmadım. Bir ortamda eleştirdim. Aç bana sor, 'Bunu dedin mi?' diye sor. Dediysem, söylerim. Neden kamuoyuna açıklıyorsun? Ben buna cevap vermezsem, Galatasaray başkanlığı biter. Ayın 1'ine kadar da bekledim. İmzalamayacağımı söyledim. Hoca da akıllı adam, haysiyetli. Opsiyonu imzalayıp göndermedi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...