Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Kasım 2021 22:48

Mustafa Cengiz’in doktorundan açıklama geldi: Akciğer kanseri ile mücadele ediyordu

71 yaşında hayatını kaybeden Galatasaray’ın eski başkanlarından Mustafa Cengiz’in vefatının üzerine doktoru Yeşim Eralp açıklama yaptı. Eralp, Mustafa Cengiz’in akciğer kanseri ile mücadele ettiğini belirtirken yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini duyurdu.

Mustafa Cengiz’in doktorundan açıklama geldi: Akciğer kanseri ile mücadele ediyordu
Mustafa cengiz,,doktor,,hayatını kaybetti,,galatasaray,

71 yaşında hayata gözlerini yuman Galatasaray’ın eski başkanı Mustafa Cengiz’in ölümü sonrası eski yöneticiler Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay, hastaneye gelerek, Cengiz ailesini yalnız bırakmadı. Cengiz’in ölümü sonrası doktoru Yeşim Eralp açıklamalarda bulundu. Eralp, Cengiz’in akciğer kanseri ile mücadele ettiğini belirtirken tüm tedavilerin eksiksiz şekilde uygulandığını söyledi. 3 gün önce durumu ağırlaşarak yoğun bakıma Mustafa Cengiz’in bugün saat 17.40’da hayatını kaybettiğini söyleyen Eralp, sevenlerine başsağlığı diledi. 

“CENGİZ GALATASARAY’A BÜYÜK HİZMETLER VERDİ”

Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden Yusuf Günay ise Cengiz'in hizmetlerinin yıllar geçtikçe daha iyi anlaşılacağını kaydederek, "Acımız çok büyük. Bugün başkanımızı kaybettik. Öncelikle Cengiz ailesine, eşi Hayat Hanıma, oğlu Sarper'e, Galatasaray camiasına, Türk milletine başsağlığı, başkanımıza da rahmet diliyorum. Yaklaşık 1,5 yılı aşan bir süreçte son nokta bugünmüş. Yarın Marmara İlahiyat Camii'nden ikindi namazının ardından cenaze namazı kılınacak, Ulus'taki aile kabristanlığına defnedilecek. Bu süreçte zorlu mücadeleler yapıldı. Oğlu Sarper babası için çok uğraştı. Elinden gelen her şeyi yaptı. Biz de hep onun yanında olduk. Başkanımız Galatasaray camiasına çok büyük hizmetler verdi. İnanıyor ve biliyoruz ki yaptığı bu hizmetler önümüzdeki yıllarda daha iyi anlaşılacak. Bugün başkanımızın vefatından itibaren aldığımız tepkiler acımızı hafifletti." ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz’in doktorundan açıklama geldi: Akciğer kanseri ile mücadele ediyordu

“BABAM BENİM KAHRAMANIMDI”

Merhum Mustafa Cengiz'in oğlu Sarper Cengiz ise kahramanını kaybettiğini belirterek, şunları kaydetti:
"Sadece babamı değil rehberimi kaybettim. Hayatta her şeyi açık ve net konuşabildiğim, danışabildiğim yol göstericimi kaybettim. Keşke elden daha fazla gelseydi. Sürece başladığımızdan beri yaklaşık 18 aylık süreç müthiş bir mücadeleyle geçti. Çok dirayetli davrandı. İnsan babası hiç ölmeyecek zannediyor. Nasıl bir evlada hastalık süreci öğretilir buna da hazırladı beni. Canımı feda etmeye hazırdım ama buraya kadarmış. Açamadığım telefonlar var, hepsinden özür diliyorum. Onların dileklerini de kalbimizde hissettiğimizin bilinmesini isterim. Türk milletinin, Galatasaray camiasının, sevenlerinin başı sağolsun. Babamı hiç unutmayacağım. Benim kahramanımdı. Gaziantep'ten çıkıp oradaki gençlerimize de heyecan katacak bir başarı hikayesiydi. Mekanı cennet olsun."

Mustafa Cengiz’in doktorundan açıklama geldi: Akciğer kanseri ile mücadele ediyordu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...