Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Eylül 2020 23:59

Mustafa Özat: “Bu ligde kalıcı olmak istiyoruz”

Hatayspor Genel Sekreteri Mustafa Özat, Fenerbahçe maçı sonrası, “Bu ligde güzel şeyler yapmak istiyoruz. Kalıcı olmak en büyük arzumuz. Bunu yaparken sportmenliği de bırakmak istemiyoruz” dedi.

Mustafa Özat: “Bu ligde kalıcı olmak istiyoruz”
Hatayspor Genel Sekreteri Mustafa Özat

Süper Lig’in 2. haftasında A.Hatayspor, Fenerbahçe deplasmanında 0-0 berabere kaldı. Hatayspor Genel Sekreteri Mustafa Özat, mücadele sonrası yaptığı basın açıklamasında, “Öncelikle bu akşam çok mutluyuz. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘benim büyük meselem’ dediği, 23 uygarlığın 13’üne ev sahipliği yaptığı Hatay’ı temsil etmenin bilincindeyiz. Bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Bu ligde güzel şeyler yapmak istiyoruz. Kalıcı olmak en büyük arzumuz. Bunu yaparken sportmenliği de bırakmak istemiyoruz. Puan ve puanlar almaya geldik. Geçen haftaki başarının tesadüf olmadığını gösterdik. 9 kişi kalmasak daha iyi olacaktı. Ama eksik kalmamıza rağmen takım olma ruhunu gördük. 9 kişi ile takım olabildiğimizi tüm Türkiye’ye gösterdik. Atakaş Hatayspor’un bundan sonra sportif başarıları konuşulacak. Skordan çok güzel oyun ve sportmenlik bizim için çok önemli. Hatay kültürü bunu gerektiriyor. 4-5 ay önce futbol oynanmazken bugün futbolun zevkini yaşıyoruz. Umarım pandemi biter ve taraftarlarla da buluşuruz” dedi. 

“İki transfer daha yapacağız” 
İki oyuncuyla görüştüklerini ifade eden Özat, “Öncelikle cumartesi günü Kasımpaşa ile kendi sahamızda oynayacağız. Federasyon bunu bildirdi. Stadımız her şeyiyle hazır. Stadımızda herkesi misafir edeceğiz. Futboldan ekmek kazananların keyif almasını istiyoruz. Hepimizin bir sorumluluğu var. İki oyuncuyla görüşüyoruz. Daha bir sonuç olmadığı için açıklamak doğru olmaz. Şu anki takımımız da yeni takım. Bu kadar kısa sürede bu arkadaşlığın olması teknik heyet, Sportif direktörün ve hocamızın başarısıyla oldu. Bizim amacımız farklı olmak. Kardeşlik ve barış ruhunu gittiğimiz her yere götürmek istiyoruz. Fenerbahçe bizi çok iyi ağırladı. Başkan Ali Koç’un da halası geçtiğimiz hafta hayatını kaybetti. Ona da başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...