Tgrt Haber
18 Haziran 2021 15:57

Mustafa Reşit Akçay hastaneye kaldırıldı

TFF 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, solunum şikayeti nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Mustafa Reşit Akçay hastaneye kaldırıldı
kocaelispor,,spor,,mustafa reşit,,koronavirüs,

Kocaelispor, Mustafa Reşit Akçay'ın solunum şikayeti nedeniyle hastaneye kaldırıldığını ve tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini açıkladı.

Akciğerlerinde yaşadığı bir rahatsızlıktan ötürü Akçay, KTÜ Tıp Fakültesi’ne yatırılırken tedbir amaçlı olarak yoğun bakımda tedavi altında tutulduğu bildirildi. Akçay daha önce Koranavirüse yakalanmış ve süreci oldukça ağır geçirmişti.

Kocaelispor'un sosyal medya hesabında yer alan açıklamada, "Teknik direktörümüz Mustafa Reşit Akçay, solunum şikayeti nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmıştır. Hocamızın genel durumu iyidir. Kendisine 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyoruz." ifadelerine yer verildi.

Mustafa Reşit Akçay hastaneye kaldırıldı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...