Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ekim 2021 20:02

Fransız ekibi Kerem Aktürkoğlu'nun peşinde! Galatasaray transfer haberleri

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Fransa ekibi Nantes'ın teknik direktörü Yves Bertucci'nin, A Milli Takım'ın Letonya deplasmanındaki mücadeleyi izlediği ve 22 yaşındaki futbolcuyu oldukça beğendiği ifade edildi. Fransız ekibinin, ara transfer döneminde Kerem Aktürkoğlu için resmi girişimlere başlayacağı belirtildi. Nantes yönetiminin, Galatasaray'a sunacağı transfer teklifini de belirlediği ortaya çıktı.

Fransız ekibi Kerem Aktürkoğlu'nun peşinde! Galatasaray transfer haberleri
Nantes,Galatasaray,Kerem Aktürkoğlu

Bu sezon sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Avrupa kulüplerinin de radarına girdi. A Milli Takım formasıyla ilk golünü Norveç'e atan, Letonya deplasmanında ikinci yarıda kenara alınmasına rağmen iyi bir performans gösteren Kerem Aktürkoğlu, Fransa'da da yakından takip edildi.

Yeni Asır'ın haberine göre; Nantes'ın teknik direktörü Yves Bertucci'nin 22 yaşındaki kanat oyuncusunu çok beğendiği öğrenildi. Fransız ekibinin ocak ayında Kerem Aktürkoğlu'nun transferi için girişimde bulunacağı belirtildi.

Nantes'ın ocak ayındaki transfer döneminde Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisi için Galatasaray'a 6 milyon Euro'luk teklifte bulunacağı öğrenilirken sarı-kırmızılıların ise kapıyı 10 milyon Euro'dan açması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...