Tgrt Haber
20 Ekim 2021 16:10

NBA Boston Celtics New York Knicks maçı nereden izlenir? Boston Celtics New York Knicks maçı kaç kaç bitti?

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) için heyecan başladı. Bu sezon 75. yıl dönümünü kutlayacak olan NBA 20 Ekim Çarşamba günü başladı. Heyecanlı basketbol karşılaşmaları ile başlayan sezon hız kesmeden devam ediyor. Peki NBA Boston Celtics New York Knicks maçı ne zaman? Boston Celtics New York Knicks maçı hangi kanalda yayınlanacak? NBA maçları nereden izlenir?

NBA Boston Celtics New York Knicks maçı nereden izlenir? Boston Celtics New York Knicks maçı kaç kaç bitti?
NBA,boston celtics,basketbol

Koronavirüs salgını nedeniyle 2019 2020 NBA sezonu marttan itibaren 4 ay ertelenmiş ve kısaltılmıştı. 2020-21 sezonunda ise takımlar yalnızca 72 karşılaşmaya çıkmıştı. Yeni NBA sezonunda normal şekilde 82 maç oynanacak. NBA yeni sezon açılış gününde 2 maç oynandı. Türkiye saatlerine göre TSİ 02.30'da başlayacak yeni sezonun ilk maçında, son şampiyon Milwaukee Bucks Brooklyn Nets ile karşılaştı. Milwaukee Bucks 127-104 skoruyla kazandı. NBA sezonu ikinci maçı ise Los Angeles Lakers Golden State Warriors arasında yapıldı. Lakers ise Golden State Warriors karşısında 121-114 yenildi. Heyecanla beklenen NBA Boston Celtics New York Knicks maçı ne zaman?  

NBA BOSTON CELTICS NEW YORK KNICKS MAÇI NE ZAMAN?  

30 takımın mücadele ettiği NBA sezonu Boston Celtics New York Knicks maçı ile devam ediyor. 21 Ekim Perşembe günü yapılacak olan Boston Celtics New York Knicks maçı saat Türkiye saatlerine göre 02.30’da başlayacak.  

NBA MAÇLARI NEREDEN İZLENİR? BOSTON CELTICS NEW YORK KNICKS MAÇI HANGİ KANALDA? 

Basketbol karşılaşmalarını canlı olarak takip etmek isteyenler ''NBA maçları nereden izlenir?'' sorusuna odaklandı. NBA maçları S Sport, NBA TV ve Bilyoner kanallarından canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Boston Celtics New York Knicks maçı Bilyoner kanalından canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. New York KnicksBoston Celtics karşılaşması New York'da, Madison Square Garden Stadyumu'nda yapılacak. 

NBA Boston Celtics New York Knicks maçı nereden izlenir? Boston Celtics New York Knicks maçı kaç kaç bitti?

21 EKİM NBA MAÇ FİKSTÜRÜ  

NBA maçları için heyecanlana basketbolseverler NBA karşılaşmaları hakkında araştırma yapıyor. İşte Amerikan Basketbol Ligi (NBA) maç fikstürü:  

  • Charlotte Hornets / Indiana Pacers - TSİ 02.00  
  • Detroit Pistons / Chicago Bulls - TSİ 02.00 
  • New York Knicks / Boston Celtics - TSİ 02.30 

NBA Boston Celtics New York Knicks maçı ne zaman? Boston Celtics New York Knicks maçı hangi kanalda yayınlanacak? NBA maçları nereden izlenir? sorularını cevapladık. Siz de NBA karşılaşmaları hakkında görüşlerinizi yorumlara yazabilirsiniz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...