Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Aralık 2021 12:24

NBA yıldızı LeBron James'tan kötü haber

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Los Angeles Lakers'ın all star oyuncusu LeBron James'tan kötü haber geldi. James'ın koronavirüs testi pozitif çıktı.

NBA yıldızı LeBron James'tan kötü haber
nba,,leBron james,,basketbol,,koronavirüs,,covid-19,

NBA takımlarından Lakers'ın all star oyuncusu LeBron James'ın bu gece oynanan Sacramento King maçı öncesinde girdiği rutin koronavirüs testi pozitif çıktı. James, protokoller gereği kadroya alınmadı. Yıldız oyuncunun 24 saat içinde iki testi negatif çıkmazsa en az 10 gün takımdan ayrı olarak karantinada kalacak.

LeBron James, bu sezon 23 maçın 12'sinde takımdaki yerini alamadı. 10 karşılaşmada sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen James, birer mücadelede de cezası ve koronavirüs nedeniyle kadroda yer almadı.

 

NBA yıldızı LeBron James'tan kötü haber

36 yaşındaki oyuncu, normal sezon başladığından bu yana sağlık ve güvenlik protokollerinin uygulandığı 17. basketbolcu oldu.

Testinin pozitif çıkmasının ardından özel uçakla Los Angeles'a dönen LeBron James'le konuşan takım arkadaşı Anthony Davis, James'in durumunun iyi olduğunu ve semptom göstermediğini basınla paylaştı.

LeBron James, eylül ayında düzenlenen basın gününde, koronavirüs aşısı olduğunu açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...