Tgrt Haber
17 May 2021 13:01

NBA'de play-off eşleşmeleri belli oldu

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) normal sezon sona erdi. Doğu ve Batı Konferansı'ndaki play-off eşleşmeleri belli oldu.

NBA'de play-off eşleşmeleri belli oldu
nba,,play off,,basketbol,,eşleşme,

NBA'de normal sezonun bitmesiyle play-off turundaki eşleşmeler netleşti.

İşte play-off eşleşmeleri...

Batı Konferansı eşleşmeleri

Utah Jazz (1) -Play-in galibi (8)

Phoenix Suns (2) -Play-in galibi (7)

Los Angeles Clippers (4) -Dallas Mavericks (5)

Denver Nuggets (3) -Portland Trail Blazers (6)

Doğu Konferansı

Philadelphia 76ers (1) -Play-in galibi (8)

Brooklyn Nets (2) -Play-in galibi (7)

New York Knicks (4) -Atlanta Hawks (5)

Milwaukee Bucks (3) -Miami Heat (6)

Son şampiyon play-in oynayacak

Kendi konferanslarında ilk 6'ya giremeyen 4'er takım, play-off turuna kalabilmek için play-in oynayacak. O takımlar arasında son şampiyon Los Angeles Lakers da var. Sezonu sekizinci sırada bitiren Lakers, play-in turunda Golden State Warriors ile karşılaşacak. Kazanan takım Phoenix Suns'ın rakibi olacak. Kaybede ise Memphis Grizzlies-San Antonio Spurs maçının galibiyle karşı karşıya gelecek. Eşleşmenin kazananını bekleyen dev rakip ise Utah Jazz.

Doğu Konferansı'nda normal sezonu yedinci bitiren Boston Celtics ile sezonu sekizince sırada tamamlayan Washington Wizards, play-in turunda karşılaşacak. Eşleşmenin kazananı Brooklyn Nets'in rakibi olacak. Eşleşmede kaybeden taraf ise Indiana Pacers-Charlotte Hornets maçının kazananıyla oynayacak. Bu eşleşmede üstünlüğü kuran takımın rakibi ise Philadelphia 76ers olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...