Tgrt Haber
22 Mart 2015 11:12

Nefesler tutuldu, Kadıköy'de derbi heyecanı

Süper Lig'in 25. haftasında, Fenerbahçe ileBeşiktaş bugün derbi maçta karşı karşıya gelecek.

Nefesler tutuldu, Kadıköy'de derbi heyecanı
fenerbahçe,beşiktaş,fenerbahçe beşiktaş maçı,fenerbahçe beşiktaş maçı ne zaman,saat kaçta,derbi,fenerbahçe beşiktaş derbisi,

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.Derbi öncesi Süper Lig'de Beşiktaş 54 puanla zirvede bulunurken, 50 puanlı Fenerbahçe ise 3. sırada yer alıyor.Sezonun ilk yarısında iki takım arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan mücadeleyi Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı.
Kale arkası tribünler boş kalacak
Sarı-lacivertli takımın cezası nedeniyle Kadıköy'de kale arkası tribünler boş kalacak. 
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun, Galatasaray derbisindeki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle verdiği cezanın ardından derbide sadece maraton ve Fenerium tribünlerinde seyirci bulunacak.
İki ekip arasında 28 Kasım 1924'te, Fenerbahçe'nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 91 yıllık rekabette sarı-lacivertlilerin galibiyet ve gol sayısında üstünlüğü bulunuyor. Bugüne kadar yapılan 337 maçta Fenerbahçe 127, Beşiktaş 122 galibiyet aldı, 88 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.
Rekabette Fenerbahçe'nin 463 golüne, Beşiktaş 426 golle karşılık verdi.
Sezonun ilk yarısında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maçı konuk Fenerbahçe 2-0 kazandı.
Öte yandan iki takım, sezon başında Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin yakınlarına yardım amacıyla düzenlenen üçlü özel turnuvada karşılaştı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, 45 dakika oynanan maçı Beşiktaş 1-0 kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...