Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Kasım 2014 14:58

New York City, Drogba'ya kanca attı!

David Villa ve Frank Lampard'ı kadrosuna katan New York City, sezon sonunda Didier Drogba'yı da getirmenin hesaplarını yapıyor.

New York City, Drogba'ya kanca attı!
New York City, Drogba, chelsea,

Chelsea'nin yıldız futbolcusu Didier Drogba'nın yeni adresi belli oldu. Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada bu sezon Londra ekibindeki son sezonu olduğunu söyleyen Fildişi Sahilli futbolcunun, kariyerine Amerika Birleşik Devletleri'nde devam edeceği iddia edildi.
Ülkenin geçtiğimiz yıl kurulan yeni ekibi New York City'nin Drogba ile yakından ilgilendiği bildirildi. David Villa'yı kadrosuna katarak büyük sükse yapan Amerikan ekibinin forvet arayışında olduğu ve gözünü tecrübeli futbolcuya diktiği belirtildi. Oyuncunun sezon sonu sözleşmesinin sona ermesinin ve bonservissiz olarak transfer edilecek olmasının da New York ekibinin iştahını kabarttığı ifade edildi.
Galatasaray'da oynadığı dönemde bile oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Seattle Sounders'ın da Drogba'yı takibini hâlâ sürdürdüğü belirtildi. Yıldız futbolcunun ilerleyen yaşına karşın gelecek sezon Amerika'da iyi bir kontrata imza atma ihtimali nedeniyle futbol hayatına bu ülkede devam etmeye sıcak baktığına dikkat çekildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...