Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ocak 2014 15:51

Neymar'ın transferi yargıya taşındı

Barcelona'nın Brezilyalı futbolcu Neymar'ın transferinde usulsüzlük yaptığına dair iddianame kabul edildi.

Neymar'ın transferi yargıya taşındı
barcelona, neymar, Neymar'ın transferi yargıda, brezilyalı futbolcu neymar,

İspanya 1. Futbol Lig (La Liga) ekiplerinden Barcelona yönetiminin Brezilyalı hücum oyuncusu Neymar'ın transferinde usulsüzlük yaptığına ilişkin hazırlanan iddianame kabul edildi. Barcelona Kulübü üyesi ve yönetime muhalefetiyle tanınan Jordi Cases'in yaptığı suç duyurusu sonrasında Barcelona'nın Neymar'ın transferine ilişkin tüm belgeleri talep eden ve inceleyen savcılığın, dava açılmak üzere Ulusal Mahkeme Yargıcı Pablo Ruz'a yaptığı başvuru kabul edildi. Yargıç Ruz, "Neymar'ın transferinde ekonomik anlamda Barcelona Kulübü üyelerinden gizlenen bölümler olduğu iddialarını soruşturmak için ellerinde yeterince materyal bulunduğunu" açıkladı.
Barcelona Kulübü Başkanı Sandro Rosell, Neymar'ın transferinin daha önceden açıklandığı gibi 57,1 milyon avroya mal olduğunu savunsa da El Mundo gazetesi, transfer için futbolcunun ailesine ve çevresindekilere çok fazla komisyon ödendiği ve transferin 95 milyon avroya mal olduğunu ileri sürmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...