Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Kasım 2020 22:44

Nihat Özdemir: Şimdi hedef Macaristan’da yapacağımız maç

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Rusya galibiyetinden dolayı Milli Takımı tebrik ederek, "Şimdi hedef Macaristan’da Budapeşte’de yapacağımız maç olacak. İnşallah o maçtan da iyi bir sonuçla Türkiye’mize dönüp Uluslar Ligi maçlarını bu şekilde tamamlamış olacağız" dedi.

Nihat Özdemir: Şimdi hedef Macaristan’da yapacağımız maç
nihat özdemir,

Uluslar B Ligi 3. Grup 5. maçında A Milli Futbol Takımı, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda karşılaştığı Rusya’yı 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, "Pandemiden sonraki ilk galibiyetimizi aldık hem de Rusya karşısında. Rusya yenemediğimi bir takım. Takımımız kendi evinde futbolunu ortaya koyarak maçtan 3-2 galip ayrılmasını bildi. Baştan Teknik Direktörümüz Şenol Güneş olmak üzere bütün görev alan futbolcularımızı cani yürekten tebrik ediyorum. Şimdi hedef Macaristan’da Budapeşte’de yapacağımız maç olacak. İnşallah o maçtan da iyi bir sonuçla Türkiye’mize dönüp Uluslar Ligi maçlarını bu şekilde tamamlamış olacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...