Tgrt Haber
23 Aralık 2015 15:55

Nilüfer Belediyespor'da 2'nci yarı hazırlıkları başladı

TÜRKİYE Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi takımlarından Nilüfer Belediyespor, 3 günlük iznin ardından 2'nci yarı hazırlıklarını Bursa'da sürdürüyor.

Nilüfer Belediyespor'da 2'nci yarı hazırlıkları başladı
nilüfer belediyespor,

İlk yarının son bölümünde aldığı galibiyetlerle tehlikeli bölgeden 6'ncı sıraya kadar yükselmeyi başaran mavi yeşil beyazlılar, çalışmalarını Cengiz Göllü Salonu’nda antrenörleri Reşat Yazıcıoğulları ile birlikte sürdürüyor. Nilüfer Belediyespor’un Kübalı oyuncusu Herera, ülkesine giderken, İvana Miloş ise Hırvatistan Milli Takım kampında yer alıyor.

UYUM SORUNU YAŞADIK

Başantrenör Reşat Yazıcıoğlulları, ilk yarıyı değerlendirirken sezon başında yeni takım olmanın sıkıntılarını yaşadıkları belirtti. Reşat Yazıcıoğulları, şunları söyledi:

"Sezon başı bir uyum sürece yaşadık. Bunu atlattıktan sonra oyun kalitemizi yansıtmaya başladık. Kadromuzdaki bir çok oyuncunun eski öğrencim olması avantajdı. Tecrübelilerle gençlerni iyi sentez yaptık. Kısa sürede uyum sürecini atlattık. Bursa Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray maçlarını şanssız kaybettik. Sonrasında iyi bir çıkış yaşadık."

HEDEF AVRUPA’YA ÇIKMAK

Reşat Yazıcıoğulları, Nilüfer Belediyespor olarak hedeflerinin sezon sonunda Avrupa Kupaları'ndan birisinde temsil edebilmenin hesaplarını yaptıklarını vurgularken şöyle konuştu:

"Bunun içinde ikinci yarıda iyi mücadele etmek zorundayız. 2016 Rio Olimpiyatları elemeleri nedeniyle lige 1 ay gibi uzun bir ara verildi. Ritmini bulan takımımız için bu ara iyi olmadı, diyebilirim. Ancak daha çok çalışarak, hazırlık maçları yaparak lige tam hazır başlamak istiyoruz. Yılbaşı nedeniyle 3 günlük tatil yapacağız. Ardından yoğun antrenman ve maç trafiği bizi bekleyecek. Bu arada bir yabancı oyuncu daha alarak kadromuzu takviye edeceğiz. Bunun içinde çalışmalarımız sürüyor."

SALONDA PİZZA PARTİSİ

Nilüfer Belediyespor, yoğun tempoda geçen antrenmanın sonrasında yorgunluklarını pizza partisiylye üzerlerinden atmaya çalıştılar, özel olarak hazırlanan pizzaların tüm çeşitlerinden tattılar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...