Tgrt Haber
22 Ağustos 2021 11:20

N’Sakala ne oldu? N’Sakala sağlık durumu nasıl? N’Sakala futbol kariyeri devam edecek mi?

Gaziantep FK Beşiktaş maçı devam ederken Beşiktaşlı futbolcu Fabrice N'Sakala fenalaştı. Beşiktaş Gaziantep maçı sırasında yere yığılan N’Sakala gündeme ''N’Sakala sağlık surumu nasıl? N’Sakala futbol oynayabilecek mi? N’Sakala son durumu belli mi?'' sorularını getirdi.

N’Sakala ne oldu? N’Sakala sağlık durumu nasıl? N’Sakala futbol kariyeri devam edecek mi?
futbol,beşiktaş,süper lig

21 Ağustos Cumartesi günü yapılan Gaziantep FK Beşiktaş maçı sırasında Beşiktaşlı N'Sakala rahatsızlandı. Sahaya ambulans girerek oyuncuyu hastaneye götürdü. Taraftarları ve takım arkadaşlarını endişelendiren N'Sakala son durumu merak konusu oldu. İşte N'Sakala son durumu hakkındaki gelişmeler.  

N'SAKALA NE OLDU?  

Dün gerçekleşen Gaziantep FK Beşiştal maçı sırasında rahatsızlanarak yere yığılan N'Sakala akıllara ''N'Sakala ne oldu?'' sorularını getirdi. Gaziantep’in ev sahipliğini yaptığı Beşiktaş Gaziantep FK maçı Kalyon Stadyum’nda gerçekleşti. Maçın 71.dakikasında fenalaşan başarılı sol bek oyuncusu N'Sakala yere yığıldı. Takım arkadaşları tarafından ilk müdahale yapılan futbolcuya sağlık görevlileri yardımcı oldu. 

Saha içindeki müdahale yeterli olmadığı ve N’Sakala’nın dili boğazına kaçtığı için ambulansla hastaneye sevk edildi.  

N’Sakala ne oldu? N’Sakala sağlık durumu nasıl? N’Sakala futbol kariyeri devam edecek mi?

N'SAKALA SON DURUMU?  

Beşiktaş Gaziantep FK maçında rahatsızlanan N’Sakala son durumu merak edilirken Beşiktaş kulüp yönetimi açıklama yaptı. Futbolcunun bilincinin açık olduğunu ve tedbir amaçlı SANKO hastanesinde olduğunu söyledi. Vertigo atağı geçirdiği belirtilen N’Sakala son durumu iyi olduğu açıklandı. Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, N’Sakala’nın tedavi gördüğü hastaneye giderek doktorlarla görüştü. Asbaşkan Kocadağ futbolcunun rahatsızlığının korkuya neden olduğunu ancak şimdi iyi olduğunu söyledi.  

N'SAKALA FUTBOL KARİYERİ DEVAM EDECEK Mİ?  

Kulüp Doktoru Kerem Ülkü, N’Sakala hakkında beklenen açıklamayı yaptı. Kerem Ülkü N'Sakala'nın  ani bir şuur kaybı yaşadığını ve bununla beraber bulantı ve kusma problemi yaşadığını açıkladı. Kulüp doktoru, N’Sakala’nın şuurunun açık olduğunu ve konuşabildiğini belirtti. N’Sakala sağlık durumu hakkında endişelenecek bir şey olmadığını belirtti. N’Sakala sağlık probleminin araştırıldığını ve neden ortaya çıktığını araştırdıklarını söyleyen Ülkü, hava şartları gibi faktörlerin dahi bu gibi sorunlara yol açabileceğini söyledi. N’Sakala futbol geleceğine de değinen kulüp doktoru Ülkü, henüz bu konuda konuşmanın erken olduğunu gereken testlerin ardından açıklama yapacaklarını söyledi.  

N’Sakala ne oldu? N’Sakala sağlık durumu nasıl? N’Sakala futbol kariyeri devam edecek mi?

N'SAKALA AÇIKLAMA YAPTI

Gaziantep FK Beşiktaş maçı sırasında fenalaşan N'Sakala hastaneye kaldırıldı. Tedavisi devam eden N'Sakala'dan ilk paylaşım geldi. N'Sakala Twitter hesanı üzerinden ''Her zaman dediğim gibi DEWAMKE KARDEEESH'' mesajıyla hastane yatağında gülümsediği fotoğrafını paylaştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...