Tgrt Haber
12 Ocak 2016 19:19

Nurullah Sağlam ilk antrenmanını çıktı

Spor Toto Süper Lig ekibi Mersin İdmanyurdu'nun yeni teknik direktörü Nurullah Sağlam, kulüp yönetimiyle opsiyonlu 1,5 yıllık bir anlaşma sağladıklarını söyledi.

Nurullah Sağlam ilk antrenmanını çıktı
nurullah sağlam, antrenman,

Takımın başında ilk antrenmana çıkan tecrübeli teknik adam, basın  mensuplarına yaptığı açıklamada, daha önce de Mersin İdmanyurdu'nda görev  aldığını hatırlatarak, ""İlk geldiğimde de mali açıdan çok rahat bir takım  değildik. Şimdi de tabii sorunlar var. Dün akşam yönetim kurulu ve başkanla bir  araya geldiğimizde bunu çözme çabası içerisinde olduklarını ve çözebileceklerini  ima ettiler. Dolayısıyla oturduk konuştuk. Yapılacak işleri tasarlamaya başladık.  Şimdi hedefimiz üstümüzdeki takımları geçerek ligde iyi bir yerde olmak. İlk  geldiğimde işim daha zordu şimdi ona göre daha kolay. Tabii mevcut imkanların  buna elverişli olması lazım" dedi.
 
Bir gazetecinin, takımın transfer tahtasının kapalı olduğunu  belirtmesi üzerine Sağlam, bu konuyu başkanla görüştüğünü, bugün de bir araya  geleceklerini kaydetti.
 
Sağlam, transfer tahtasının açılması ve açılmamasını düşünerek A ve B  şıklarını belirleyip ona göre çalışacaklarını, ancak tahtanın açılmasını umut  ettiğini aktardı.
 
Daha önce takımdan gönderilecekleri açıklanan Servet Çetin ve Oktay  Delibalta ile yeniden görüşüldüğü iddialarına ilişkin de tecrübeli çalıştırıcı,  ""Ben ikisiyle de görüştüm. Şu anda hem onlar açısından hem kendi açımdan net bir  karar almadık. Ama zaten Servet Çetin'in ciddi bir rahatsızlığı var. İlk önce  onun tedavisi önemli. Oktay'ın sorununu da biliyorum. Özellikle bu akşam onunla  ilgili konuşup gereken karara varacağız" diye konuştu.
 
Yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Bucaspor ile karşılaşacaklarını  anımsatan Sağlam, şöyle konuştu:
 
"Lisansım yetişirse maçta takımın başında olacağım. Yetişmezse de  tribünde olacağım. Şu anda içinde bulunduğumuz durum itibariyle kupa eziyet gibi  geliyor. Önceki alınan sonuçları da hesaba kattığımızda gerçekten eziyet geliyor.  Umut ediyorum kazasız belasız geçeriz. Sonuç önemli değil bizim için sadece bir  antrenman maçı olarak bakacağız"
 
- Antrenman
 
Mersin İdmanyurdu, yeni teknik direktörü Nurullah Sağlam yönetiminde  Bucaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
 
Yabancı oyuncuların koşu yaptığı antrenmanda yerli oyuncular da dar  alanda 5'e 2 top kapma çalışması yaptı.
 
Oyuncularla kısa bir toplantı gerçekleştiren Sağlam, daha sonra  takımla ısınma hareketlerine katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...